Motorboot Zikytec gesleept

Dinsdagmiddag om 15.05 uur ontvangen de redders van de VBZR een oproep van de schipper van de motorboot Zikytec. Er is kennelijk een elektrisch probleem aan boord waardoor er motorproblemen zijn. De schipper vaart met 5 opvarenden ter hoogte van Scheur 9. Om 15.40 uur zijn de redders ter plaatse en begint te sleeptocht naar de thuishaven Zeebrugge. Tegen 16.30 uur zijn ze bij de haveningang van Zeebrugge en wordt de boot even later afgemeerd. Oorzaak van het probleem is niet bekend. Om 17.25 uur zijn de redders met de Sterke Dries weer in de thuishaven Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s