Dylan krijgt motorstoring voor Oostende

Vrijdagmorgen 18 maart om 11.25 meldt de schipper van de motorboot Dylan via het MRCC dat hij een motorstoring heeft en op eigen kracht niet meer naar zijn thuishaven Blankenberge kan. Zijn positie is kort voor Oostende. De redders worden opgeroepen en gaan met de reddingsboot ter plaatse. Eerst wordt er een redder overgezet die het motorprobleem bekijkt. Het probleem blijkt op te lossen en de schipper kan even later op eigen kracht verder. Om 12.25 uur ligt de reddingsboot weer afgemeerd in de haven. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s