Vaar mee met VBZR tijdens havenfeesten Blankenberge

havenfeesten

Tijdens de havendagen in Blankenberge van 5 tot en met 8 mei krijgt u een unieke kans om het gevoel te krijgen van het werk van een vrijwillige redder. Stap aan boord van een van onze reddingsboten. Haren in de wind, misschien een nat gezicht van het opspattende zeewater, maar dat maakt niet uit. Snelheid van de tubo motoren en even een ander uitzicht van Blankenberge vanaf zee en dit keer niet vanaf een terras achter een kop koffie of een pint.

Het kost u slechts 5 euro, maar daarmee steunt u wel een goed doel: de VBZR. Vrijwilligers die 7 dagen per week 24 uur per dag klaar staan om mensen te redden in nood. U komt toch ook om even samen met ons te genieten? U bent van harte welkom. Groot of klein? Het wordt zeker spectaculair , dat laten we u beleven! Kom aan boord!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s