Drenkeling strand Knokke-Heist

Hemelvaartsdag ’s avonds om 21.30 uur komt er bij de VBZR een noodoproep binnen. Er zou iemand in zee liggen ter hoogte van het strand van Knokke Heist. Redders vertrekken met de meest mogelijke spoed met de Sterken Dries richting de opgegeven plaats. Om 21.35 uur komt het bericht binnen dat de drenkeling aan boord is gehesen van de Zodiac rubberboot van de Brandweer Knokke. Als de Sterken Dries ter plaatse komt gaan onmiddellijk enkele redders met hulpverleningsmateriaal het strand op want daar is op dat moment de drenkeling naartoe gebracht. De ambulance staat al klaar en brengt de drenkeling onderkoeld naar het ziekenhuis. Nadere informatie is niet bekend. Om 22.25 uur zijn de redders weer terug in Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s