Boot Jeannea 25 met motorpech

Dinsdag 10 mei om 14.00 krijgt de schipper van de boot Jeannea 25 problemen met de motor. Aan boord zijn 3 personen en positie is voor Blankenberge. Om 14.10 uur vertrekt de Rescue Lions. Eenmaal ter plaatse stapt direct een redder over op de defecte boot en wordt een sleeptros vastgemaakt. Om 15.15 uur zijn ze bij de haveningang van Blankenberge en wordt even later de boot afgemeerd bij North Sea Boating voor nader onderzoek naar de oorzaak. Om 15.34 uur is het einde actie voor de redders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s