Thor II heeft motorstoring bij muur van Zeebrugge

Vanmiddag, 11 mei 2017, zit de schipper van Thor II met een probleem aan de motor van zijn boot. Op eigen kracht terug naar  thuishaven Blankenberge gaat niet lukken. Er zit niets anders op dan de VBZR om hulp te vragen. Om 14.45 uur vertrekt de Rescue Lions met bemanning om te gaan helpen. Goed 7 minuten later zijn ze al ter plaatse en begint de sleep naar de thuishaven Blankenberge. Om 15.30 uur meren ze de defecte motorboot af op zijn ligplaats en is het einde actie voor de redders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s