Zeilboot Brisinga met problemen aan motor

2e Pinksterdag om 12.35 uur vraagt de schipper van zeilboot Brisinga telefonisch om hulp van de VBZR. De motor doet het niet meer. De schipper vaart zuidelijk van de  zandboei. Aan boord zijn 4 personen. Om 12.43 uur vertrekt de Rescue Lions met bemanning. Om 12.57 uur zijn ze ter plaatse en slepen ze de boot naar de haven van Zeebrugge. De zeilboot heeft als thuishaven Antwerpen, maar zal even genoegen moeten nemen met Zeebrugge totdat het probleem aan de motor is opgelost. Om 14.29 uur is de bemanning van de reddingsboot terug in de haven van Blankenberge.

Brisinga

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s