Sportvisser heeft problemen met motor

Donderdagmiddag rond 15.15 uur geeft de schipper van de motorboot Nicaria door dat hij na het vissen zijn motor niet meer getart krijgt. Er zit voor de schipper niets anders op dan de VBZR te waarschuwen. Om 15.35 uur is men al nabij de haveningang van Zeebrugge om de schipper te helpen en slepen ze de motorboot terug naar de haven van Blankenberge. Of het een succesvolle visdag was met veel vangst vertelt het verhaal niet. De schipper heeft voorlopig andere zorgen aan zijn hoofd. Om 16.10 uur zijn de redders van de VBZR weer klaar met hun assistentie.

Nicaria

Filmpje van de inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s