Zeilboot Acajou krijgt motorpech voor De Haan

Woensdagmiddag om 13.38 uur meldt de schipper van de Acajou dat hij motorpech heeft en ter hoogte van De Haan ligt. De VBZR-redders onderbreken voor de 2e keer deze dag hun gewone werk en gaan snel met de Sterken Dries op pad om de schipper, die nog een opvarende aan boord heeft, te helpen. Om 14.05 uur zijn ze ter plaatse en slepen de Acajou naar de haven van Blankenberge. Om 15.20 uur is het einde actie. De uren dat de redders vandaag niet op hun werk zijn geweest moeten toch ingehaald worden, dus weer snel aan de slag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s