Visboot met warm gelopen motor

Vrijdagmiddag om 15.15 uur neemt de schipper van de visboot Leyra uit Blankenberge telefonisch contact op met de VBZR. De schipper meldt dat de motor warm is gelopen en niet meer op eigen kracht terug kan naar de haven van Blankenberge. De Leyra ligt voor de pier van Blankenberge, dus de VBZR redders zijn even later al met de Sterken Dries ter plaatse. Twee redders gaan aan boord en maken een sleeptrosverbinding met de reddingsboot. Korte tijd later ligt de visboot weer afgemeerd in de thuishaven. Einde actie. Gelukkig is de schipper al jaren lid van de VBZR en zijn voor hem aan de inzet geen kosten verbonden. Bent u nog geen lid? Blijf niet wachten. Kijk op de site van de VBZR om u aan te melden.

Leyra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s