Duikers krijgen motor van hun boot niet meer gestart

Drie duikers die met hun boot zo’n 13 tot 14 mijl uit de kust voor Blankenberge aan het duiken waren kregen na afloop van hun duik de motor van hun boot niet meer gestart. De Gaucho lag ter hoogte van de Westpit, maar de motor had er echt geen zin meer in. Voor de schipper en zijn bemanning zat er niets anders op dan de VBZR om hulp te vragen. Om 19.07 uur gingen de zoemers bij de redders. Even later vertrok de Sterken Dries naar de opgegeven positie. Om 19.50 uur was de reddingsboot ter plaatse en kon, nadat een sleeptros was vastgemaakt, de tocht naar Zeebrugge beginnen. Om 21.09 uur werd de Gaucho afgemeerd op zijn ligplaats. De redders konden terug naar Blankenberge. Om 21.25 uur was het einde van deze inzet.

Gaucho

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s