Eenhoorn met defecte motor

Zondagmiddag om 16.49 uur krijgt de VBZR een verzoek voor hulp om de visboot Eenhoorn naar de haven van Blankenberge te slepen. Een andere boot met de naam Windsor heeft de boot al op sleep genomen, maar het lijkt beter de sleep voor het binnen brengen naar de haven van Blankenberge het handiger is de VBZR om hulp te vragen. Om 16.58 vertrekt de Sterken Dries naar de positie, ongeveer 1 mijl voor de kust van Blankenberge. De redders nemen de sleep over en brengen de Eenhoorn veilig naar zijn ligplaats. Einde actie om 17.30 uur.

eenhoorn 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s