Bon Vivant met motor problemen

Het was een rustige zaterdag voor de VBZR redders. Om 10.45 uur komt de oproep binnen van de schipper van de Bon Vivant. De zon schijnt, maar de motor van de boot heeft er zelfs met mooi weer geen zin in. Voor de schipper geen andere mogelijkheid dan hulp vragen van de VBZR manschappen. Om 10.56 uur rukt de Sterken Dries uit met bemanning. Ze zijn snel ter plaatse, want de boot met motor problemen dobbert voor Blankenberge. Kort voor half twaalf ligt de motorboot alweer veilig en wel afgemeerd. De redders kunnen de Sterken Dries even later ook afmeren aan de steiger van de VBZR. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s