Joran met pech MOW 0

Het werd voor de redders van de VBZR vandaag wel een drukke dag met sleepkwesties. Om 14.00 uur meldde de schipper van de Joran, een sportvisboot, dat hij motorpech had. Aan boord zijn in totaal 2 personen. Amper 21 minuten later zijn de redders al bij de schipper. Ook dit wordt een sleep en om 15.20 uur ligt de Joran weer op zijn plek in de haven van Zeebrugge. De reddingsboot kan weer terug naar de eigen haven. Einde van deze actie, maar daar bleef het niet bij. Zie de volgende meldingen van de Juup en Passe Partout.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s