Vermist persoon en drenkeling?

Het is nog maar net woensdag 20 juli als om 00.35 uur een dringende oproep bij de VBZR binnen komt van een vermist persoon. De melder houdt er rekening mee dat het mogelijk om een drenkeling gaat. Nadere details ontbreken nog op dit moment. De redders zijn net goed en wel weg als de melding geannuleerd wordt. De redders kunnen weer terug naar de haven en terug naar bed. Wat nu precies de situatie was om de melding te doen is niet bekend. Om 01.05 uur is het einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s