Nederlandse zeilboot met motorpech

Zoals in het eerdere interventiebericht al was gemeld kreeg de VBZR gisterenmorgen om 09.07 uur de melding dat een Nederlands zeiljacht van 15 meter lengte motorpech had voor de kust van Blankenberge. Om 09.28 uur waren de redders bij de onfortuinlijke schipper en werd de boot op sleep meegenomen naar de haven. Vanwege de drukte in de haven moesten de redders de zeilboot afmeren bij het tankponton, omdat anders de doorvaart in de knel zou komen. Om 10.00 uur waren de redders klaar met de hulp aan de Nederlandse schipper. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s