Visboot Kuipken maakt water in de haven

Dinsdag 2 augustus 2016 rond 11.00 uur merkt de eigenaar van de visboot Kuipken als hij bij zijn boot in de haven van Blankenberge komt dat er kennelijk ergens een lekkage is. In de boot staat al behoorlijk wat water. De hoeveelheid water in de boot is te veel om dit probleem zelf op te kunnen lossen. Er zit niets anders op dan de VBZR te hulp te vragen. Voor de redders is dat geen probleem. Ze beschikken over een zware pomp en die worden dan ook onmiddellijk ter plaatse gebracht. Direct daarna kan de pomp zijn werk doen en wordt de boot leeg gezogen. Zodra vervoer mogelijk is wordt de visboot overgebracht naar de hijskraan van North Sea Boating om dat uit het water te worden gehaald. Op het droge kan dan goed naar de oorzaak worden gezocht en hoe de lekkage is te verhelpen. Rond 12.30 uur is deze inzet ten einde.

Kuipken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s