Visboot gaat schuin op kuisbank Zeebrugge

Zondagmorgen om 11.00 uur krijgt de VBZR een hulpaanvraag van de schipper van de visboot De Vlette. De boot staat op de kuisbank in Zeebrugge, maar is schuin gaan hangen. Om schade te voorkomen vraagt de schipper om steun van de VBZR. De redders gaan ter plaatse met grote luchtkussen om de boot te liften in afwachting van hoog water. Als de kussens op spanning zijn gebracht en de boot goed ondersteunt wordt gaan de redders even terug naar de thuishaven. Om 13.15 uur komen ze terug en zien ze dat het opkomend water en de kussens de boot mooi overeind houdt. Probleem opgelost. Einde actie.

Vlette

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s