Verrekijker geeft helder beeld van ‘drenkeling’

Donderdagavond 11 augustus om 20.30 uur krijgt de VBZR een oproep via het MRCC (Kustwacht) dat er door een getuige een drenkeling is gesignaleerd nabij de pier van Blankenberge. Met de grootst mogelijke spoed bemannen de redders de reddingsboot en gaan op weg naar de opgegeven locatie. Als ze bij de pier aankomen krijgen ze de melding, dat het allemaal op een misverstand berust. De melder heeft even van iemand een verrekijker mogen gebruiken en kwam tot de ontdekking dat de ‘drenkeling’ een boei was en geen mens in nood. Gelukkig wordt dit ook gemeld. De redders kunnen weer terug naar de thuishaven. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s