Motorboot met motorpech na vuurwerk

Dinsdagavond na het vuurwerk vraagt de schipper van de Alcyon via de SPN 09 hulp aan van de VBZR. De schipper ligt voor Knokke voor anker en de motor wil niet meer verder. Elf minuten later is de reddingsboot ter plaatse en neemt de schipper met boot en 6 opvarenden op sleep. De boot wordt naar de thuishaven van Zeebrugge gebracht. Om 00.45 uur zijn de redders met de twee reddingsboten terug in de haven van Blankenberge. De nachtrust zal overigens niet lang duren, als om 03.37 uur een dringende oproep binnenkomt. Zie ander interventiebericht bij het Nieuws.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s