Motor last van hittegolf?

Donderdagmiddag om 17.00 uur merkt de schipper van de Speedmaster motorboot dat zijn motor het niet meer doet. De motor is warm gelopen. De schipper waarschuwt via het MRCC-Kustwacht de VBZR. De redders varen uit met de Rescue Lions en treffen de schipper met boot aan ter hoogte van de vuurtoren voor Blankenberge. Met een sleeptrosverbinding wordt de boot terug gebracht naar zijn ligplaats in de haven van Blankenberge. Om 17.27 uur ligt de boot weer afgemeerd in zijn vak.

Speedmaster

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s