Motor visboot Patcha met technisch probleem

Vrijdagmiddag om 16.54 uur komt het bericht van de schipper van de Patcha binnen dat hij een technisch probleem heeft met de motor. De redders gaan er op af. De schipper ligt met zijn boot op ongeveer 1,5 mijl voor de kust van Blankenberge. Een van de redders gaat aan boord en weet het probleem ter plaatse te verhelpen. Voor alle zekerheid blijft de bemanning van de reddingsboot bij de Patcha als die op eigen kracht terug vaart naar de haven van Blankenberge. Om 17.30 uur is alles weer opgelost en ligt de boot weer in zijn thuishaven. Einde inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s