Koeling motor visserboot Ymes oververhit

De motorboot Ares ligt net afgemeerd op zijn ligplaats in Oostende als aansluitend een 2e oproep binnenkomt van een pechgeval. Dit keer gaat het om een visserboot van een van de Vona leden uit Blankenberge. De motor is kennelijk oververhit geraakt door een koelprobleem. Om 13.46 uur zijn de redders ook daar weer ter plaatse. Ook nu wordt het een sleep, maar nu naar de thuishaven van de schipper en motorboot namelijk Blankenberge. Om 13.09 ligt de boot afgemeerd. Het is einde inzet en de mannen kunnen weer aan het werk bij hun werkgever.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s