Motorboot Ares met pech oostelijk van Oostende

Om 12.10 uur komt een melding binnen van de schipper van de motorboot Ares, dat hij problemen heeft met de motor. De schipper vaart oostelijk van Oostende. Om 12.37 uur zijn de bemanningsleden van de VBZR met de reddingsboot Sterken Dries ter plaatse. De sleeptocht naar de thuishaven Oostende kan beginnen. Om 13.09 uur kan de boot op de eigen ligplaats worden afgemeerd. De manschappen kunnen terug naar de thuishaven Blankenberge, maar dat duurt niet lang. Even nadien komt een tweede oproep van een boot met motorpech.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s