Zwaarte in net en boot met motorpech

Woensdagmorgen om 11.29 uur meldt de schipper van de visboot Zeewier dat hij tijdens het vissen een zwaarte in zijn net heeft gekregen. Om 11.45 uur is de Sterken Dries ter plaatse en zet twee redders over. Het lukt de redders samen met de schipper het probleem op te lossen en het net weer boven water te krijgen. Probleem opgelost.

Gelijk daarna een 2e melding. Ocho met motorproblemen. De redders gaan gelijk door naar deze melding en nemen schipper en boot op sleep mee terug naar de haven van Blankenberge. Om 13.45 uur ligt Ocho afgemeerd. Einde van deze 2 interventies.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s