Duitse zeilboot Beatine heeft problemen met motor

Vrijdagmorgen om 08.58 uur komt bij de VBZR de melding binnen van de schipper van de Duitse zeilboot Beatine dat hij problemen heeft met de motor. De schipper heeft zijn anker uitgebracht en ligt ongeveer 500 meter verwijderd van de Oostelijke strekdam bij Zeebrugge. Om 09.20 zijn de redders bij de zeilboot en nemen het anker op. De zeilboot wordt vervolgens naar de haven van Zeebrugge gesleept en daar in de haven afgemeerd. Om 10.32 uur zijn de redders weer in Blankenberge terug. Einde interventie.

beatina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s