Zeilboot uit Handenberg met problemen motor

De schipper van de zeilboot Matisa uit Handenberg krijgt ter hoogte van boei S8 voor de haveningang van Zeebrugge problemen met de motor. Om 08.46 uur besluit de schipper de hulp in te roepen van de reddingsdienst. Om 09.20 uur is de Sterken Dries, de reddingsboot van de VBZR, ter plaatse. De boot wordt op sleep genomen naar de marina van Zeebrugge en daar afgemeerd. De eigenaar van de boot onderneemt zelf stappen om het probleem aan de motor van de Matisa op te lossen. De redders kunnen terug naar Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s