Lucky Luc heeft motorpech

Dinsdagmiddag om 14.50 uur schakelt de schipper van de motorboot Lucky Luc de hulp in van de VBZR. De schipper is alleen aan boord en heeft zijn anker uitgebracht. De motor doet het gewoon niet meer. Ook al is hij niet ver van de thuishaven Blankenberge, zonder hulp van de redders komt de schipper niet thuis. Om 15.47 zijn die al ter plaatse. Een redder gaat aan boord en helpt bij het aanbrengen van de sleeplijn. Lucky Luc laat zich gewillig naar zijn ligplaats slepen in de haven van Blankenberge. Wat de oorzaak van de storing is komt nog niet bovenwater, maar daar is nu alle tijd voor om het uit te zoeken. Om 15.52 uur is het einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s