Motorpech in dichte mist

Dinsdagmorgen om 09.01 krijgt de reddingsdienst de melding van het MRCC (Kustwacht) dat visboot Red One met motorpech ligt op een positie van 3 mijl uit de kust van Blankenberge. De redders gaan met de Sterken Dries op pad en vinden kort na vertrek uit de haven van Blankenberge de visboot met schipper. De Red One wordt teruggebracht naar de thuishaven Blankenberge. Ondanks de mist wordt er druk gevist voor de kust. Dat merken de redders tijdens het aanvaren naar de opgegeven positie van de Red One.

red-one-1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s