Lady Grey met motorproblemen

Woensdag 15 maart om 18.29 uur vraagt de schipper van de Lady Grey uit Oostende om hulp van de VBZR. De schipper vaart met 10 opvarenden op zijn zeilboot, maar heeft motorproblemen. Kort na de oproep vertrekt de Sterken Dries reddingsboot met bemanning richting de opgegeven positie en wordt de grote zeilboot op sleep genomen naar de thuishaven Oostende. Om 19.57 kunnen de redders de boot afmeren bij de sluis. Deze opdracht is net klaar en als de redders de haven van Oostende willen uitvaren komt een 2e oproep binnen. Nu van de visboot Sharky, maar dat is nog even varen. De visser ligt bij de Thorthonbank bij het windmolenpark en heeft motorpech. De redders gaan direct op weg. Het is zo’n 18 mijl varen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s