Sharky vraagt om hulp bij windmolenpark

Woensdagavond om 19.57 vertrekt de Sterken Dries om de visser van de Sharky te helpen. Het is 18 mijl varen en de redders komen om 20.42 uur bij de onfortuinlijke schipper aan. De Sharky wordt op sleep genomen en de terugtocht naar de thuishaven Blankenberge kan beginnen. Met aangepaste snelheid arriveren de redders om 22.08 uur aan bij de ingang van de haven Blankenberge. Pas tegen 23.00 uur kunnen de redders de reddingsboot afmeren en is het tijd om te gaan slapen. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s