Zeil zit vast in mast

Donderdagmiddag om 17.09 uur meldt de schipper van de zeilboot Project bij het MRCC (Kustwacht) dat het zeil vast blijft zitten in de mast en niet naar beneden is te krijgen. Aan boord van de zeilboot zijn 4 opvarenden. De thuishaven van de Belgische schipper is Veere, maar zonder hulp van de VBZR ziet de schipper het niet zitten om het probleem zelf op te lossen. Om 17.19 uur vertrekt de Sterken Dries naar de opgegeven locatie. Eenmaal ter plaatse springen 2 redders over en die slagen er wel in het zeil de strijken. Probleem opgelost. De schipper kan op eigen kracht verder. Om 18.30 uur zijn de redders weer terug in de thuishaven Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s