Momenteel zoektocht naar vermiste supper

Terwijl een deel van de redders van de VBZR op dit moment (21.30 uur) nog bezig zijn met de gestrande zeilboot is een ander deel van de redders op zee op zoek naar een vermiste supper. De man blijkt voor zover nu bekend niet te zijn teruggekeerd van een middagje suppen nabij Knokke. De helikopter-bemanning en de bemanning van de Orca zoeken samen met de redders van de VBZR naar de vermiste man. Op dit moment nog zonder resultaat. Voorlopig gaat de zocht nog door. Hopelijk komt snel het bericht dat de supper gezond en wel is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s