Zeilboot nu vast in havengeul Blankenberge

Op dit moment is de VBZR met de reddingsboot Sterken Dries bezig een zeilboot die vastgelopen is aan het begin van de haveningang van Blankenberge langzaam los te trekken. De schipper raakte om 18.45 uur tijdens een iets te laag water voor de diepgang van het schip aan de grond op een zandplaat. Lostrekken was niet meer mogelijk en de schipper was genoodzaakt zo met zijn boot te blijven liggen tot opkomend water. De VBZR is standby gebleven en nu 2 uur na laagwater wordt heel voorzichtig geprobeerd of de boot los te trekken is. Nadere informatie ontbreekt nog op dit moment. De redders zijn vol op bezig. Bericht wordt mogelijk later op de avond aangevuld

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s