Grote visboot met onbekend voorwerp in schroef

Woensdagmorgen om 05.17 uur komt via MRCC (Kustwacht) het bericht binnen dat de visboot 02 Mike Michael Junior uit Oostende op drift is met een nog onbekend voorwerp in de schroef. Om 05.32 varen de redders met de Sterken Dries uit naar de opgegeven locatie. Om 05.57 uur zijn ze ter plaatse en wordt een sleeptrosverbinding tot stand gebracht. De zware boot volgt trouw de Sterken Dries naar de haven van Zeebrugge waar het schip kan worden afgemeerd om nader onderzoek te kunnen doen. Om 08.21 uur ligt het schip veilig aan de kade en kunnen de redders op weg naar hun werk. Om 08.45 uur ligt ook de Sterken Dries afgemeerd in de thuishaven Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s