Happy hours met motorproblemen

Zaterdagmiddag 29 april om 14.30 uur meldt de schipper van de zeilboot Happy Hours dat hij motorproblemen heeft en inmiddels in de havengeul vaart. De schipper en zijn opvarende vragen hulp van de VBZR. Om 14.40 uur vertrekt de Sterken Dries om de schipper te helpen en de boot vervolgens veilig te kunnen afmeren. Vijf minuten later zijn ze al ter plaatse en nemen ze boot en bemanning mee naar de calamiteiten steiger van de VBZR alwaar de boot kan worden afgemeerd. Om 15.05 uur is het einde inzet van de redders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s