Zweedse zeiler verliest bijna schroefas

Zondagmorgen om 07.57 uur komt er een interventie-oproep binnen via het MRCC (Kustwacht) dat een Zweedse schipper uit Stockholm ter hoogte van Zeebrugge in de problemen zit. De schroefas is losgekomen van de motor. Om 08.13 uur vertrekt de Sterken Dries naar de Zweedse zeilboot met 2 opvarenden. In overleg met de schipper zeilt de man de boot de haven van Zeebrugge in alwaar de redders de boot naast zich nemen en de haven van Zeebrugge in varen om aldaar af te meren. Eind goed al goed. Om 10.45 uur zijn de redders terug in Blankenberge. Einde actie. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s