Inesje III heeft problemen met motor

Zaterdagmiddag 16.04 uur vraagt de schipper van visboot Inesje III via het MRCC (Kustwachtcentrum) om hulp van de VBZR. Na het vissen blijkt de motor niet te willen starten. De schipper is alleen en ligt op anker. Om 16.30 uur zijn de redders met de Sterken Dries al ter plaatse. Zoals gebruikelijk brengt ook nu de sleeptros de oplossing. De visboot wordt vanaf de ankerplaats voor Bredene naar Oostende gesleept. Kort voor 17.30 uur ligt de boot afgemeerd en kunnen de redders terug naar Blankenberge. Om 17.55 uur is het einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s