Visboot Z 700 met tros in de schroef

Woensdagavond om 22.58 uur vraagt de schipper van de visboot Z 700 uit Zeebrugge assistentie van de VBZR. De schipper vaart ter hoogte van Knokke. Tijdens het inhalen van de visnetten is kennelijk een tros in de schroef gekomen. De grote visboot raakt op drift en gaat richting de havendam van Zeebrugge. Snelle hulp is geboden. Om 23.30 uur zijn de redders al ter plaatse en brengen snel een sleeptros uit. De Z 700 kan naar Zeebrugge worden gesleept. Om 00.32 ligt de visboot op zijn ligplaats. Om 01.15 uur zit het er voor de redders ook op en kunnen ze naar bed.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s