Motorboot Lucky heeft problemen met aandrijving

Vandaag, zondag 21 mei om 10.03 uur, krijgt de schipper van de visboot Lucky problemen met de aandrijving van zijn boot. Het vervelende is dat de schipper bij de Hinder ligt in het ankergebied en dat is voor de redders toch even 40 minuten varen om er te komen. Geen probleem voor de redders maar de schipper zal even geduld moeten hebben. Om 11.00 uur zijn ze bij de Lucky en die krijgt een sleeptros om de klamp en volgt trouw de reddingsboot naar de haven van Blankenberge alwaar de boot wordt afgemeerd bij North Sea Boating. Oorzaak wordt onderzocht en het is om 12.38 uur einde actie voor de redders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s