Jetski bemanning ligt in het water bij ingang haven

Als de redders van de VBZR zaterdagmiddag rond 16.31 uur terugkomen met opvarenden van een tochtje ‘meevaren op een reddingsboot’ tijdens de havendagen zien ze bij de haveningang twee mensen in het water liggen naast hun jetski. De twee mensen worden aan boord genomen en de jetski wordt langszij genomen. Een van de mensen op de jetski heeft een beenwond en die wordt even later in het reddingsstation van de VBZR verzorgd. Een groot voordeel is dat onder de redders van de VBZR mensen zijn die in het dagelijks leven een medisch beroep hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s