Mariposa met problemen motor

Op 1e Pinksterdag om 14.10 uur vraagt de schipper van de Mariposa hulp aan het MRCC (Kustwacht). De motor doet het niet meer. De schipper vaart onder zeil ter hoogte van Oostende. Aan boord is nog één opvarende. De VBZR redders gaan onmiddellijk aan boord van de Sterken Dries en gaan ter plaatse.

Om 14.40 zijn ze er al. Eén redder springt aan boord en een sleeplijn wordt aangelegd. De Mariposa wordt de haven van Oostende binnen gesleept en ter hoogte van de Mercatorsluis afgemeerd. Voor de redders zit de inzet er op en de eigenaar van de boot kan op zoek naar de oorzaak van de motorstoring. Om 15.48 zijn de redders terug in Blankenberge.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s