Ocean Lord krijgt roerproblemen

De schipper van de zeilboot Ocean Lord krijgt ter hoogte van Zeebrugge problemen met het roer. Aan boord zijn in totaal 8 opvarenden. De schipper roept via het MRCC (Kustwacht) de hulp in van de VBZR. Om 13.37 uur komt de melding binnen. Om 13.52 zijn de redders al bij de boot. Eerst gaat er een redder aan boord om te kijken wat de aard van de problemen zijn, maar er zit niets anders op dan de zeilboot naar de haven van Zeebrugge te slepen. Een sleeptros eraan en varen. Om 15.01 uur ligt de zeilboot afgemeerd aan het ponton van de BZYC. De redders kunnen terug naar hun eigen haven. Om 15.30 uur is het einde inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s