Zandbank in havengeul Blankenberge blijft schippers verrassen

Ook vandaag, woensdag 21 juni, werden twee schippers van boten verrast door de ondiepte van een deel van de havengeul in Blankenberge. Op dit moment wordt er volop gebaggerd, maar dat lost alle problemen voor dit moment nog niet op. De twee schippers riepen daarom de hulp in van de VBZR om ze los te komen trekken, maar de problemen losten zich al snel zelf op. Even later konden de redders uitrukken voor een vissersboot met een defecte motor voor Zeebrugge. Ook dit losten de redders snel op voor de eigenaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s