VBZR geeft tips om veilig haven BB binnen te varen

De VBZR heeft een filmpje gemaakt met tips om veilig de haven van Blankenberge binnen te varen. De laatste tijd waren er meerdere schippers die vast liepen op de zandplaat die in de havengeul ligt. Ook al zijn de baggerwerkzaamheden in volle gang toch ging het nog regelmatig mis. De VBZR hoopt hiermee schippers te helpen om problemen te voorkomen. In onderstaande film wordt duidelijk weergegeven hoe men het best kan varen. Bij twijfel kunt u kanaal 10 oproepen voor aanvullende informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s