Zeilboot Fenix met motorproblemen

Even nadat de Grote Beer op zijn ligplaats is afgemeerd komt een nieuwe melding binnen van een zeilboot met motorproblemen. Aan boord van deze zeilboot Fenix zijn 6 opvarenden. De positie van de zeilboot is tussen de pier bij Blankenberge en Zeebrugge. Om 17.59 uur zijn de redders ook bij deze boot en nemen de zeilboot met bemanning op sleep. Om 18.15 uur zijn ze bij de haveningang van Blankenberge. De zeilboot wordt afgemeerd bij de wachtsteiger. Om 18.45 uur is het einde inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s