Visboot Magrieta heeft motorproblemen

Woensdag 5 juli om 14.34 uur krijgt de schipper van de visboot Magrieta problemen met de motor. De schipper vaart ter hoogte van de Wenduine bank. De redders gaan ter plaatse en slepen de boot richting de haven van Blankenberge. Omdat het nogal druk is bij de ingang van de haven van Blankenberge met baggerboot en andere schepen vraagt de schipper van de reddingsboot om even ruimte te maken om met de sleep veilig binnen te kunnen varen. Dit verloopt voorspoedig. De Magrieta wordt afgemeerd op ligplaats in de haven van Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s