Catamaran omgeslagen. Twee opvarenden krijgen boot niet recht

Op maandag 16 juli om 14.38 roept het MRCC (Kustwacht) de VBZR op om naar de Wenduine Bank bij de Oost boei te gaan omdat daar een omgeslagen catamaran ligt en de twee opvarenden kennelijk de boot niet meer overeind krijgen. Als de redders ter plaatse komen is er al een rescue boot van de surfclub bij die een van de docenten over zet en samen met de bemanning de boot overeind overeind trekt. Om 15.23 uur staat de catamaran met opvarenden weer veilig op het strand. Om 15.28 uur is het einde actie van deze inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s