Motor Nevermind stopt ermee

Donderdag 21 juli om 11.47 uur heeft de motor van de Nevermind er geen zijn meer in. Toch vervelend voor de schipper van de motorboot die met zijn 5 opvarenden tussen Cadzand en Knokke vaart. Zoals zo vaak kan ook deze schipper niet buiten de hulp van de redders van de VBZR. Via het MRCC (Kustwacht) worden de manschappen van de reddingsdienst opgeroepen om de Nevermind naar de haven van Blankenberge te slepen. Om 13.31 ligt de Nevermind in de haven van Blankenberge afgemeerd en zit deze melding er voor de redders van de VBZR er op. Later zal blijken dat dit niet de laatste oproep is voor deze dag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s