Zeilboot botst op zandboei en vaart schade

Donderdagmiddag om 17.34 uur krijgen de redders een oproep voor een zeilboot uit Blankenberge. De schipper is op de Zandboei gevaren voor Zeebrugge en het schip maakt mogelijk water. Om 17.50 uur zijn de redders al bij de zeilboot en blijkt bij een korte inspectie dat een binnenschot is beschadigd door de klap, maar dat de boot gelukkig geen water maakt. De schipper met boot kan op eigen kracht de haven binnenvaren. De redders blijven bij de boot tot het schip is afgemeerd. Om 18.07 uur is het einde actie. Hoe groot de schade aan het schip zal zijn is nog niet bekend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s